Food Innovation Day 2018

Donderdag 25 oktober

Inspyrium, Cuijk

Locatie

Het Inspyrium is ontstaan uit de visie van Boomkwekerij Ebben, een familiebedrijf dat al ruim 150 jaar toonaangevend is als producent van bomen en andere beplanting voor de realisatie van groenprojecten. Dankzij de ruimtes van het Inspyrium wordt u als bezoeker op natuurlijke wijze geïnspireerd en wordt de groenbeleving letterlijk dichterbij gebracht. De locatie is gelegen in een landelijke, bosrijke en waterrijke omgeving. Bij de inrichting van de ruimtes vormde dit landschap een belangrijk uitgangspunt. De groene omgeving is letterlijk tot aan de deur doorgetrokken, zodat het Inspyrium een natuurlijk geheel vormt met het omliggende landschap. Daarnaast vormen de robuuste materialen uit het stroomgebied van de Maas een inspirerend contrast met de groene buitenruimte.

Op het dak van het Inspyrium vindt u 1.400 m2 daktuinen, weelderig begroeid met onder meer fruitgewassen en honderden kruiden. Hier vindt u een ontspannen setting om het biologisch geteelde fruit te proeven en te genieten van het fantastische uitzicht over het bijzondere Cuijkse landschap.

Het Inspyrium ademt in alles duurzaamheid. Vanuit de cradle-to-cradle gedachte is de locatie zoveel mogelijk ingericht met hergebruikte en/of natuurlijke materialen. Datzelfde geldt voor de aankleding van de evenementen. Het uitgangspunt daarbij: groen, groen en nog meer groen. De perfecte locatie dus voor de Food Innovation Day 2018!

Ebben Inspyrium
Beerseweg 45
5431LB Cuijk
0485 - 31 97 63​

 

Ebben Inspyrium    Ebben Inspyrium    Ebben Inspyrium